O Nama

Kompanija POLYAGRAM je osnovana 1992. godine kao specijalizovana za proizvodnju opreme za kupatila. Njen proizvodni program čine: akrilne kade i tuš kade, hidromasažne – terapeutske kade, kabine i paravani za sve vrste kada, liveni sanitarni mermer, lavaboi, sudopere i nameštaj za kupatila. Imamo  sopstveni razvoj proizvoda i tehnologije, kao i preko 300 prodavaca i distributera u regionu i šire.

Već više od jedne godine posedujemo novi, moderan i namenski izgrađen poslovno proizvodni objekat, sa udvostručenim kapacitetom, a koji je smešten u jednoj od industrijskih zona Kragujevca. Pored savremene proizvodne opreme, POLYAGRAM sada poseduje sopstven distributivni vozni park od više voznih jedinica, umrežen kompjuterski sistem, a od nedavno i međunarodno priznati brend.
Image

Aktuelni program proizvodnje i prodaje danas čine sledeće grupe proizvoda:

  • Akrilne kade za kupatila (pravougaone, ugaone i specijalne) sa i bez postolja i bočnih panela
  • Tuš kade u raznim izvedbama: kompakt, sa izolacionim uloškom od ekspandiranog polistirena, ugradbene ili sa metalnim postoljem i oblogom
  • Hidromasažne kade
  • Tuš kabine i paravani
  • Paravani i kabine za klasične kade
  • Kupatilski nameštaj
  • Komponente za izradu/ugradnju ograda za stepeništa (balusteri), terase i sl. namene (balusteri) od specijalno obrađene aluminijumske legure
  • Kompatibilni programi – sanitarna keramika i pribor

Sve naše kade su proizvedene od sanitarnog akrila, tj. specijalne vrste tog materijala zdravstveno pogodnog  i dozvoljenog za sanitarnu i prehrambenu industriju. Akrilne ploče su anti-baktericidne i otporne na UV zračenje. Naše akrilne kade imaju visoki sjaj, ugodne su na dodir i pri nižim temperaturama okoline, zbog  dobre  toplotne izolacije.

Akrilne površine se lako čiste i održavaju jer nečistoće iz vode i taloga ne prijanjaju kao kod drugih materijala.

Čišćenje kada se vrši mekim sunđerom ili krpom sa tečnim deterdžentom. Ne upotrebljavati abrazivna sredstva za čišćenje, ona koja sadrže čvrste čestice, jer bi se na taj način oštetio sjaj kade. Ako je potrebno, poliranje kade se može vršitu finom pastom za poliranje nanetom na krpu.

Prednosti naše ponude

Nudimo najkompletniji asortiman opreme za kupatila na jednom mestu, što omogućava isplativu specijalizaciju naših distributera i sniženje troškova poslovanja.  Nudimo najbolji kvalitet za konkurentnu cenu.

Naš brend, međunarodno pravno zaštićen,  prepoznatljiv je i proveren na tržištu. Naši dobavljači osnovnih materijala identični su sa izvorima snabdevanja najpoznatijih svetskih marki. Posedujemo sve potrebne sertifikate o sigurnosti i saobraznosti proizvoda.