Kabine i Paravani

Tuširanje nije samo jedna od osnovnih higijenskih potreba, već i vid relaksacije i pomoć pri oslobađanju od stresnih situacija koje nas svakodnevno okružuju.

Uživajte u svojoj intimi i uredite je onako kako Vi želite! Upoznajte se sa različitim sistemima, modelima, dizajnom i karakteristikama tuš kabina koje izrađujemo po Vašoj meri!

Zašto bi vas ograničavala veličina Vašeg kupatila i već gotovih tuš kabina? Izrađujemo tuš kabine po Vašoj meri, modernog dizajna, vrhunskog kvaliteta, sa anti-plaque premazom za lakše održavanje, prilagođene svim zahtevima kupaca uz obezbeđen servis, rezervne delove i povoljne cene!

Image
U Vaše tuš kabine ugrađujemo okove od visokokvalitetnog mesinga hromirane specijalnom tehnologojim kako bi imali savršene performanse i dugotrajnosti, ili od visokokvalitetnog prohroma u zavisnosti od modela. Po načinu otvaranja tuš kabine delimo na fiksne tuš kabine (stakleni nepomerljivi paneli koji sprečavaju isticanje i prskanje vode na određenom delu kupatila) i tuš kabine koje mogu imati klizno otvaranje (sliding) i otvaranje oko ose (pivoting).

Tuš kabine i paravani za kade izrađeni su od specijalnih, patentiranih, aluminijumskih profila koji su plastificirani u belo ili su od eloksiranih profila.

Ispune kabina i paravana izrađeni su od polistirenskih poluprozirnih ploča, sa specijalnom teksturom koja smanjuje tragove vode, odnosno kamenca, ispuna može da bude i od polukarbonata (3mm) ili kaljenog stakla. Kvalitetni zaptivači, uključujući magnetne zaptivne trake na vratima, sprečavaju bilo kakvo prodiranje vode. Klizna vrata su sa točkićima, pa je za njihovo pokretanje potrebna minimalna sila. Kabine i paravani izrađuju se uglavnom prema standardnim dimenzijama, a moguća je i izrada po želji kupca (dimenzije i boje profila). U slučaju manjih dimenzija (ispod 80 cm), proizvodimo specijalne varijante tuš kabina od olakšanih profila sa dvostruko preklapajućim vratima, tako da je ulaz povećan čak na 2/3 širine kabine. Za specijalne potrebe ove tuš kabine i paravani, od olakšanih aluminijumskih profila, mogu se izrađivati i do max. širine koju zahteva kupac.